Apa nama jepun anda?

Hi semua selamat petang🥰 Jom santai-santai kongsikan nama lain anda di komen bawah😉 Hehe senang je, taip ikut huruf nama anda di ruangan komen tau👇 Min try min punya eh🤭 Momeshi😆

Apa nama jepun anda?
940 Các câu trả lời

𝑠ℎ𝑖𝑚𝑖𝑡𝑜 𝑘𝑎𝑠𝑒𝑛𝑘𝑖𝑚𝑒𝑡𝑜𝑘𝑎𝑘𝑖 = 𝑛𝑢𝑟 𝑎𝑡ℎ𝑖𝑟𝑎ℎ😂

🇯🇵 mefukasenmito fumishikametokaki 🇲🇾 izatul zunairah mak aiii pjg bebeno nma jepun sy 😝🤣

jepun =lukikatomezaka tonolukimetekameimi sharifah roshidayu uiss bole tahan nama jepun sya ni 😂🤭

4y trước

panggil je sya meimi ye min 😂.

lumesenme fukakikatokaki mak aih..kaki dia kasi..😆😆😆 fukatoka tokumomei yg ni comey kit..

lu me sen me shi no no to za ka to ka ki ka ri me mo me mo zu me shi sen me to no lu ku ri

Fatin - Zakasenmeshi Nurfatiehah - Shimitozakasenmekukikaki Ya Allah teruk bethul jadinya

rikikametomishi shikatemekaki KHAIRUN NADIAH momikikamomokate tekashimekato katomezaza

Shimito Lukikakimetokaki Zumeshisenme Monokite Kalukikatono

3y trước

kafuhekashime

R = to, u=mi, q=chi, a=ka, i=me, y=mei, a=ka, h=ki ( ruqaiyah = tomichikamemeikaki)

kafumekashi...aduh min rasa buruk plak nama jepun ni..tergeliat lidah den nak sebutnya🤣

4y trước

haha ni pendek. Ada sampai 4 Nama tau🤭