Anda pakai kereta apa?

Ikut bulan lahir min, min patut bawak kereta Honda Accord ni🤭 Haaah mommy daddy patutnya bawak kereta apa tu😏 Jom kongsikan jawapan di ruangan komen bawah ni😆 Jomlah santai sikit petang ni dengan min😉

Anda pakai kereta apa?
427 Các câu trả lời

Suami kereta sorong. Isterinya ni pula ford ranger 🤣🤣 Takpelah. Kitaorang kongsi je lah kereta ford ranger tu. Kesian pula nengok suami bawa kereta sorong 😆😆

husb april. and mmg dr first kenal dia smpai skg dia dok berangan nk beli kereta kebal. bila org tnya dia nak beli kereta apa itu laa jawapan nyaa

Wow..ikut bulan lahir Ferrari😂 Tp smpai skrg xde kereta. Duduk kereta suami je mampu. Proton persona😍 #TAPSupermoms #TAPactiveusers

sy ferrari min 🤣 ferrari tu parking dlm mimpi je , tido baru naik . kalau nyata ni naik wira je 🥰 alhamdulillah 🤲

mcm kena plak bulan dgn kereta yg pakai skrg.. tp kereta asben la.. bkn kereta sy.. sy menumpang jer.. hehehe

Si Hubby bawa Ferrari, Saya pula bawa Ford Ranger... Adoii nak Parking celah mana ni dalam rumah?? 🤣 🤣

Tau laa laki iolls driver lorry 🤣 xkn nk beli lorry gak utk kenderaan y sesuai🤣🤣

tilikan ni betul ni .. 🤣🤣 saya bawak honda .. husband bawak ford ranger ..

husabnd kita axia..lahir pun sept juga..hhah tpi saya punya knpa bas😂

wow kereta kebal.... hellokkk sangat bole perang dalam pubg.. hahahhahha