Komen makna nama anda.

Min yakin, ramai parents to be dalam kalangan pengguna TAP ni yang sedang mencari ilham untuk nama si comel kan?🥰 Jom ambil masa 5 minit sekejap malam ni dan kongsikan makna nama anda boleh?😘

Komen makna nama anda.
45 Các câu trả lời

muhammad - yg terpuji, di rahmati rayyan - kepuasan, pintu syurga untuk orang yg berpuasa rizqi - rezeki, kurniaan Allah nur - cahaya delisha - gembira dan membuat orang gembira eryna - perempuan cantik 🥰❤️

Muhammad - nama nabi Umar - nama sahabat nabi Uwais - tak pasti tpii letak nma uwais sbp terkenangkan zaman rasullullah ada sahabat yg nama uwais Al qarni yg mnghabiskan seluruh hidupnya berbakti utk ibu dia

Sharifah Nuradila = Yang Mulia Cahaya Keadilan SHARIFAH = Yang Mulia NURADILA = Cahaya Keadilan Kalo xsilap lah..

Khairul - sebaik-baik Aus-pemberian Humama-Maharaja, memiliki jiwa kepahlawanan, dermawan

tak cari lagi nama baby, sebab x tau lagi jantina dia...

Nur Kamila Mafuzah Makna: Cahaya kesempurnaan yg tinggi

Nurul Nadiah Hassanah = Cahaya pemurah mulia yg baik

Cahaya kegembiraan ❤️ or light of happiness

Aini shafiza :cahaya : kemerahan surga Firdaus

Nur: cahaya Athirah:yang mulia dan yg utama