Jom santai bersama kami!

Hi semua😘 Ada yang tengah stress dengan kerja ke tu👀🤭 Jom santai sekejap bersama kami di sini😉 Taip nombor terakhir kelahiran anda dan lengkapkan ayat di bawah dengan menaip jawapan di ruangan komen ya😍

Jom santai bersama kami!
220 Các câu trả lời

5. mmg sangat kuat gaduh dgn husb. lagi2 wktu first trimester. pantang salah sikit😂

22.. so 2 belakang.. memang banyak cakap, mungkin sebab tu saya jadi wartawan 😂😂

saya kuat makan hati 😂 mmg betul pon 😅 benda kecik pon blh masam muka 😌

Saya kuat makan.. Hahaha.. #sisterhibur🤣 #TAPSupermoms #30thNov20

mmg kuat gaduh ngn husb🤣 smpai husb fedap malas nak layan dah

5.saya kuat gaduh.. tak kira dengan anak2 atau suami..😅😅

Sy kuat tidur..haha..betul la dh tu..😂 #TAPactiveusers

say kuat tido..bhahaha😆😆😂😂✌ #TAPSupermoms

bergelak ketawa makan.. 😆😆😆😂✌(31)

sya = tidur suami = menangis bby = makan hati