Siapa pernah kena ni😆

Hi semua pengguna! Selamat pagi hujung minggu🥰 Jom pagi ni kita santai-santai sikit imbau kenangan dulu-dulu🤭 Ada tak sesiapa yang pernah kena salah satu dari bawah ni zaman kecik-kecik dulu ya?😅 Kalau ada, yang mana satu tu?😏 Min pernah kena yang 🤐 haha

Siapa pernah kena ni😆
83 Các câu trả lời

pernah, tapi learning EQ dan banyak merujuk pada Dr Putri Afzan Maria, tak perlu pun semua ni untuk mendidik anak. saya mmg tidak akan sama sekali gunakan kekerasan untuk mengajar anak. sudahnya anak sayangkan kita sebab sayang ke atau sayangkan sebab takut?

None of above. Alhamdulillah my parents jenis tak pukul. Sekadar amaran dan terus diam. The worst pun cubit tu pun daripada nenek. Alhamdulillah juga skrg semua jadi orang 🤲🏻 semoga anak2 kita pun sama suatu hari nanti.

Tak kena semua tu sebab dulu sis ada penyakit nurse kata tak boleh rotan ank kalau ank nakal jadi ayh sis pun x pukul sebab penyakit tu kulit sis ni sensitif bila luka sikit habis 1 tangan darah😭

x pernah kena smua sbb ayah sy x garang pn.. manjakan anak je... ibu garang tapi x pernah rotan.. marah2 je.. haha.. alhamdulillah wlpn dmanja mcm tu anak2 smua xde yg buat hal..

hanger lah.. hahahaa.. sbb jajal mcm budak laki ikut naik perabot lompat turun ke atas katil.. apa x.. rotan tu cikgu maths sy.. tapi sbb dia rotan lh sy dpt 3A 2B 😅

rasa semua pernah ...biasa laaa masa zaman sye nie nakal 😂 walaupon kene semua tu sye tetap sayang mak ayah sye ...kerana mereka sye berjaya😁

xprnah kena dgn mk @ ayah smua tu kecuali ketam sembunyi 🤣 tiba2 rasa sengatan tu .. .. tp dgn cikgu penah .. kna rotan lerrrr

rotan jee tak pernah ..yg lain jgn ckp laa ..tapi dah masuk sekolah menengah mak ayah sye tak pernah lagi marah ...

Saya pernah kena rotan dgn cikgu sebab masalah dislipin. Yg lain xpernah lagi kena tu 😂😂😂🤣🤣🤣

Semua Pernah Merasa 😂 Comfirm Berbirat Tapi Paling² Dasyat Berbirat Dia Tu Haaa Getah Paip Tu 😜

4y trước

Sakit Terok Min 😂 Kadang Sampai Merajuk Berhari² Dgn Arwah Ayah Sbb Kene Tu 😌