Siapa pernah kena ni😆

Hi semua pengguna! Selamat pagi hujung minggu🥰 Jom pagi ni kita santai-santai sikit imbau kenangan dulu-dulu🤭 Ada tak sesiapa yang pernah kena salah satu dari bawah ni zaman kecik-kecik dulu ya?😅 Kalau ada, yang mana satu tu?😏 Min pernah kena yang 🤐 haha

Siapa pernah kena ni😆
83 Các câu trả lời

𝒔𝒆𝒎𝒖𝒂 𝒅𝒂𝒉 𝒑𝒆𝒓𝒏𝒂𝒉 𝒓𝒂𝒔𝒂 😂😂😂

tali pinggang, hanger dgn getah paip tu makanan masa kecik dulu 😂🤣

Semua pernah. Ada yg tk tersenarai pn pernah kene. Seram klau diingatkan

sume pnah kena😂😂 sbb dari situ kita bolehnjd manusia yg berguna

tali pinggang je tak pernah... yg lain dh pernah kena😅😅

Penah kena msa kecik2 dulu ng tali pinggang sakit betoi😭

Semua pernah kena dengan mak kalau ayah tak pernah kena lagi

saya pernah.. kalau x, saya tak jadi apa yg sya ada sekrg.

semua pernah .plus kene bantai dengan tali pinggang aska lg 🤣

4y trước

memang ayah askar ke dulu😱

semuanya takda yg terkecuali sbb terlalu degil dn nakal