Komen ikut bulan kelahiran anda dan lihat berapa peratus anda dapat!

Hi semua ibu ayah TAP 🙋 Jom sambil sambil bersantai di hari cuti ni, apakata komen di bawah mengikut bulan kelahiran anda/pasangan😏 Kalau min ikut ni memang betul lah kot. Sebab tu min suka buat surprise romantik untuk husband min😂 Barulah dapat tahu kenapa pasangan kita macam tu kan🤭

Komen ikut bulan kelahiran anda dan lihat berapa peratus anda dapat!
234 Các câu trả lời

Sama sekali tak tepat. Saya lahir on December 0%, husband on mei 99% Tapi husband yg tak ingat semua tarikh anniversary, tarikh lahir saya, no surprise celebration or present 😂😂😂 Saya yg 0% saya plan surprise dinner, celebration, present 😅. Ingat semua tarikh penting

Sya jan 😊 Suami sept 😅 Mcm btol plak bnda ni...suami memg orgnye xpndai nk romantic sgt 😅😅 sya jela yg suke romantic2 ngn dy

4y trước

Hehe takpe yang penting dia pon suka kalau kita romantik dkat dia😘

Saya FEBRUARY. Husband OCTOBER. Tappppiii, husband saya tak pandai berSweet² atau beRomantik niii. Hahahhaa 😅

kita januari...hip2 hureayy...❤❤❤..yehaaaa...andre2.. pieerre andre ...😆😆😂😂✌😘 #tapxbisou

sy ogos 93%. husband dec 0%. mcm terbalik je sbb dia yg try hard mengurat sy so mcm2 buat😂

Betul la.. suami sy lahir bulan mac mmg x romantik langsung 🤭, sy pula yg lebih romantik 😂

4y trước

Haha takpe mommy. Kita boleh tolong husband romantic romantic lepas ni😘

husband Januari 95% me November 90% hmmm....tp dua2 tak romantik 😂😂😂

betul ke NIE ....hmmm suami Mac 20% saya Disember 00% so sad xromantik 🚫

mau tnyk knp klo ada cecair kluar warna coklat petanda apa tu yaa

October 100% .. December 00% .. Patutlahh .. HHAHAHAAA 😅😆