Pregnant dan PJJ

Hi semua. Ada tak kawan2 sini yg PJJ dgn suami waktu pregnant ni? Husband sy keja offshore. Jrg2 balik. Kdg2 rasa sendu pun ada layan sakit pening preggy ni sorg diri. Dengan mood tak stabil kadang2. Ada ke yang geng mcm sy juga? Sbb ni anak first. Tu yg sendu lain mcm tu bila sorg2

24 Các câu trả lời

Sy pon pjj sis... Suami kje sg... Kbetulan sne lockdown...mmg xdptlaa balik... Bersalin pulak kbetulan mse rye.. Suami mmg confirm xdpt balik.. So dr skrg kena standby mental dan fizikal tok bersalin sorg2 suami doa dr jauh je.. Btw sy pon 1st baby...