Pregnant dan PJJ

Hi semua. Ada tak kawan2 sini yg PJJ dgn suami waktu pregnant ni? Husband sy keja offshore. Jrg2 balik. Kdg2 rasa sendu pun ada layan sakit pening preggy ni sorg diri. Dengan mood tak stabil kadang2. Ada ke yang geng mcm sy juga? Sbb ni anak first. Tu yg sendu lain mcm tu bila sorg2

24 Các câu trả lời

Sy pun sma sis.. sepanjang pregnant baru sekali tmn g klinik... Time mood x stabil to agak memberi tekann jugk sbb kna tangung sorang sorang.. tp Alhamdulilah dpt suami yg fhm walau pun jauh sokongan moral to x penuh putus

Sama sy... tp suami dapat balik. Surat dkeluarkn oleh meaning sndri.. prjlnn rentas negeri pun alhamdulillah.. sy dah nk dekat due br suami boleh blik.. dr awl khmiln tanggung sndri jela. Mudahan urusn ibu2 dlm ni dprmudhkan..

saya bukan je pjj, suami siap tgah bahagia dgan pompuan lain. sebelum PKP dia bcuti kat overseas jumpa scandal. skg sangkut kat sana x pulang2 sbb pkp. x contact saya langsung. apapa pun sentiasa bersyukur sis. 😉

Sama la dgn sy sis.. husband kije offshore stat tinggal ms kandungan 2 bulan lg smpai skg nk msuk 6 bulan dh.. tpksa hrungi ujian sorang2 sb sy ank tunggal.. relakan je sbb pegi mencri rzki 😌

sy da masuk 5bulan pjj dgn suami. pregnant dah 7bulan. syukur dduk dgn mak ayah. dpt tolong2 jaga anak sorg lagi umur 2 tahun lebih. semoga Allah permudahkan urusan kita dan suami dpt balik..

Husb seorang tentera..mmng dri dlu pjj...kadang2 mnangis sndri ..sbb rasa kita tanggung sorang2...tp dia always bg kekuatan walaupon dri jauh..cuma bila preg..emosi kita lain mcm..huhu

4y trước

Same dgn sy..suami sy pon tentera..da lame die xbalek sbb terlibat dgn ops pkp ni..smoge sy tabah mcm sis jgak..kdg2 sedih nengok org pegi checkup suami hanta..tpi nk buat mcm mne kn 😭😭

Sama la sis..saya pun pjj...layan mabuk,ngidam semua sendiri.. alhamdulillah saudara mara adik beradik dekat,boleh la Bantu2...sekarang dengan pkp dekat 2 Bulan juga tak jumpa..

sama la sis, saya pn mgndung baby first, suami kja ktering offshore dh 3bln xjmpa katanya bln7 nti bru blik msa tu 6bln sdh xjmpa..mlyan smua rasa sndri nasib dduk dgn fmly..

Sama. Husband keje offshore n skrg sy 1st pregnancy. Skrg pon sy duduk rumah sorg2, sahur sorg2, buka puasa sorg2. Lepas raya nnti baru dia balik darat 😭. Redha jela huhuhu

4y trước

Sama la sya, prgnant dh 3bln bru dpt jmpa husband ni pn blik smnggu sja, duduk la sorg2 lpas ni, g klinik sorg2 haha bertbah lah kn, lain org lain dugaan

Saya sis. Hari minggu je suami balik,tapi sebab pkp ni dah 2bulan xbalik. Rindu tu toksah ckp hari2 ws. Inshaallah semoga urusan kita dipermudahkan