Jom menang hadiah dari Amazfit!

Sempena Father's Day ni jom rebut peluang untuk memenangi jam Amazefit T-REX Pro! Cara nak menang sangat mudah: 1. Daftar di sini: https://community.theasianparent.com/contest/screenshot-kongsi-menang/1902?lng=en 2. Jawab soalan ini di ruangan komen "Beritahu saya anda mempunyai suami tanpa memberitahu saya anda mempunyai suami…." 3. Screenshot dan kongsikan jawapan anda di sini. Pertandingan bermula pada 16/6/2023 - 29/6/2023! SEMOGA BERJAYA!

Jom menang hadiah dari Amazfit!
58 Các câu trả lời

Bilamana berus gigi sekarang daripada 1 menjadi 2, satu jenis soft dan satu jenis hard. Syampu pon menjadi 2, satu berbau lembut bunga satu lg jenis menthol, dan ada tambahan mesin pencukur misai dalam ruang mandi! 🫢

“Beritahu saya anda mempunyai suami tanpa memberitahu saya anda mempunyai suami….” Kalau tak ada suami tak ada la budak comel ni ❤️🥰 Totally daddy’s junior.. Hopefully dpt menang jam utk husband ❤️

Beritahu say anda mempunyai suami tanpa memberitahu saya anda mempunyai suami... Answer: Caring towards wife and our little one. Thanks for all the love given to me and our baby ❤️. Happy First Father Day Hubby

“Beritahu saya anda mempunyai suami tanpa memberitahu saya anda mempunyai suami ..” dengan seperti selalu, saya biasa memperkenalkan diri saya sebagai Mrs. Fitri / Ahlia Fitri = which means Fitri’s wife.

Soalan: beritahu saya anda mempunyai suami tanpa memberitahu saya anda mempunyai suami. Jawapan: seorang bapa yang sangat kreatif menjaga anak ketika ibunya sedang menjamu selera tanpa digangu oleh anak-anak.

Soalan: Beritahu saya anda mempunyai suami tanpa memberitahu saya anda mempunyai suami Jawapan: Terima kasih menjadi suami dan ayah yang hebat untuk buah hati kita yg bakal lahir september. Ini 🫶🏻

"Beritahu saya anda mempunyai suami tanpa memberitahu saya anda mempunyai suami..." SUAMI. Dialah lelaki yg menjadi Pintu Syurga buat Sang Isteri, Cinta Pertama buat Si Anak. 👨‍👩‍👧‍👧

SOALAN: “Beritahu sy anda mempunyai suami tanpa memberitahu saya anda mempunyai suami”. JAWAPAN: Tidur setiap hari terasa tidak lengkap tanpa ‘musik semulajadi’ dari seseorang. 🤪🤪🤪

Soalan: Beritahu saya anda mempunyai suami tanpa memberitahu saya anda mempunyai suami... Jawapan: Tolong bagi susu kepada bayi, tolong tukar lampin bayi dan tolong tidurkan bayi.

Beritahu saya anda mempunyai suami tanpa memberitahu saya anda mempunyai suami…ada orang yang akan menjadi tukang urut saya setiap malam sepanjang mengandung 9 bulan! 🥳