Jom menang hadiah dari Amazfit!

Sempena Father's Day ni jom rebut peluang untuk memenangi jam Amazefit T-REX Pro! Cara nak menang sangat mudah: 1. Daftar di sini: https://community.theasianparent.com/contest/screenshot-kongsi-menang/1902?lng=en 2. Jawab soalan ini di ruangan komen "Beritahu saya anda mempunyai suami tanpa memberitahu saya anda mempunyai suami…." 3. Screenshot dan kongsikan jawapan anda di sini. Pertandingan bermula pada 16/6/2023 - 29/6/2023! SEMOGA BERJAYA!

Jom menang hadiah dari Amazfit!
58 Các câu trả lời

Soalan: Beritahu saya anda mempunyai suami tanpa memberitahu saya anda mempunyai suami…. “Saya dah tidak perlu buat kerja pemasangan sebab ada yang tolong pasangkan 😛, Ada yang bawa saya jalan2 dan makan. Dah tak nangis sorang2 sb kalau nangis skang ada org teman pujuk 😆, Alhamdulillah ada nyawa dalam rahim saya 🤰🏼hasil dari dia 😂” Semoga rezeki suami sy sebab jam dia bru rosak, Nak beli baru tp duit gaji habis kat keperluan baby nk lahir. 🥲 Dia tangguh untuk beli barang dia.

Soalan: Beritahu saya anda mempunyai suami tanpa memberitahu saya anda mempunyai suami. Jawapan: Seorang lelaki yang tiada talian darah tapi sanggup pikul tanggungjawab menjaga dan melindungiku. Siapakah dia? Itulah jawapan bagi persoalan anda. Doakan hubungan kami hingga ke syurga, suami saya minat jam. Moga ada rezeki suami saya untuk fathers day 🤍

"Beritahu saya anda mempunyai suami tanpa memberitahu saya anda mempunyai suami...." seperti gambar, terkadang diri tidak menjadi ibu yg baik, tetapi lelaki mualaf ini sanggup berusaha mendidik ank ke Jalan yg lebih baik Demi membesarkan anak yg dinanti Selama 4 tahun ini. Inshallah 💞 terima kasih ayah! semoga ada rezki utk menghadiahkan dia ☺️

Beritahu saya anda mempunyai suami tanpa memberitahu saya anda mempunyai suami…. ~ Tinggalkan beg, baju dan kasut kerja dalam kereta tanpa membawa masuk ke dalam rumah hahahaha 😂😭. Same goes to his laundry, he will leave his pants together with the belt until his wife unattached it untuk cuci 😂 😂

SOALAN: "Beritahu saya anda mempunyai suami tanpa memberitahu saya anda mempunyai suami" ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️ JAWAPAN NYA ADA Di DALAM GAMBAR 😍 Seorang lelaki memegang 2 ketul anak kecil dengan penuh kasih sayang♥️🌹

"Beritahu saya anda mempunyai suami tanpa memberitahu saya anda mempunyai suami" Seseorang yang sentiasa usaha untuk ada di sisi saya dengan anak walaupun jauh dari kami 🦸 Dialah superhero kami 🥰 Love you sayang from me and adik ❤️💝

Soalan: Beritahu saya anda mempunyai suami tanpa memberitahu saya anda mempunyai suami Jawapan: Penat berganda menjaga & mendidik ank lelaki ibu mertua saya berbanding menjaga ank2 sy..mereka lebih mendengar kata saya berbanding ayahnya..🤣

"Beritahu saya anda mempunyai suami tanpa memberitahu saya anda mempunyai suami yang baik hati dan ringan tulang.Walaupun suami penat bekerja seharian. Bila balik rumah tetap ingin bantu isteri buat kerja rumah dan tolong sama-sama jaga anak".

beritahu saya anda mempunyai suami tanpa memberitahu saya anda mempunyai suami . jawaban : seorng yg sangat menyayangi anak dan wife dia .. dan smua benda mendahulukan wife dan anak dri diri dia sendiri .. terimh kash abang .. ❤️

saya dah lama tak drive ke mana-mana. dulu masa bujang saya suka bawa kereta laju-laju. jiwa kelajuan kononnya. sekarang, pantang "driver" bawa laju sikit, mesti saya minta kurangkan kelajuan . padahal tak sampai 100km/h pon.. huhu