Jom menang hadiah dari Amazfit!

Sempena Father's Day ni jom rebut peluang untuk memenangi jam Amazefit T-REX Pro! Cara nak menang sangat mudah: 1. Daftar di sini: https://community.theasianparent.com/contest/screenshot-kongsi-menang/1902?lng=en 2. Jawab soalan ini di ruangan komen "Beritahu saya anda mempunyai suami tanpa memberitahu saya anda mempunyai suami…." 3. Screenshot dan kongsikan jawapan anda di sini. Pertandingan bermula pada 16/6/2023 - 29/6/2023! SEMOGA BERJAYA!

Jom menang hadiah dari Amazfit!
58 Các câu trả lời

soalan: Beritahu saya anda mempunyai suami tanpa memberitahu saya anda mempunyai suami ... jawapan: yang muka anak nya copy paste sangttt bapa nya semoga ada rezeki saya

Jawapan untuk “Beritahu saya anda mempunyai suami tanpa memberitahu anda mempunyai suami” seperti didalam gambar..Moga ada rezeki untuk baba Aboy and Iman..Aamiin..

Saya mempunyai suami yang sabar, kuat dan selalu mendoakan yang terbaik untuk anak dan diri kami. Alhamdulillah diatas kurniaan Tuhan 💜. Selamat Hari Bapa.

Saya mempunyai suami yang sabar, kuat dan selalu mendoakan yang terbaik untuk anak dan diri kami. Alhamdulillah diatas kurniaan Tuhan 💜. Selamat Hari Bapa

beritahu saya anda mempunyai suami tanpa memberitu saya anda mempunyai sumai..... jawapan : bila basuh kain mesti ada kain pelikat & tshirt pagoda 🤭

Bila bilik tidur bersepah dan tandas berbau busuk cause the man doesn't know how to aim. Habis tu, utk meminta maaf ada orang masakkan takoyaki 🤣

“Beritahu saya anda mempunyai suami tanpa memberitahu saya anda mempunyai suami…” Boleh keluar sampai lewat malam tanpa curfew! 🤭

Soalan : Beritahu saya anda mempunyai suami tanpa memberitahu saya anda mempunyai suami. Jawapan: Tiada lagi “halal gap” photo 😆