Doakan Saya Semua ?

Semoga Nur Emielda Syahiera Mengandung Aminn Aminn .. Saya Dahh late Period 11 Hri . Semalam Check Negetif ? .. Harap Ada Keajaiban . Aminn .. Saya Mohon Doa Awk Semuaa , My First Baby ? ..

59 Các câu trả lời

Sy doakan awak di beri zuriat yg comel dan dapat merasai seperti kmi rasai .. byk kan meminta pd Allah swt dan ckp selalu pd Allah sy nk ank izinkan sy mengandung .

Try hujung bulan or awal bulan 3 ni sis. In shaa allah pasti ada positif . Doa baik² pasti datang baik² juga..

Aamiin... Nanti repeat check upt kalau belum datang period jugak

insyaAllah.. aamin aamin.... semoga dipermudahkan segalanya...

Ada rezeki tu Allah sudah janji percaya la dan doa banyak

Aamiin... In Shaa Allah... Moga ada rezeki Sis 😊

Aaminn ya rabbal alamin. Semoga Allah perkenankan

Allahumma Aamiin.🤲🏻 Semoga ada rezeki 👶🏻💕

Aaamiiinnn ya Allah...semoga ada rezeki sis bulan ni

5y trước

aminnnn aminn tq ❤️

Aamiin...semoga ada rezeki buat sis emeilda