Aminn

Insyallah semoga permudahkan

Aminn
74 Các câu trả lời

Aamiin yra..semoga semua mommy dan baby sllu dlm keadaan seht dn slmt dimudhkn saat mengndung dn melahirkn..untuk diri sy jg semoga baby sllu seht dan slmt serta berkembang dgn baik dn normal..aamiin yra

Amin... Insha Allah.. Utk semua ibu2 yg bakal melahirkn nt.. Dipermudahkan segalanya.. Selamat dan sihat hendaknya.. Sama2 la kita berdoa.. Sy pun tggal beberapa minggu je ni..

Aamiin .. Smoga Allah pmudahkn sy bsalin nt dan smuaa ibu2 mngndung d bumi Allah nie 💕

Aamiin... InshaAllah... Mudh²an kta d permudahkan n baby shat² jk...

In Syaa Allah.. Aamiin.. smoga ibu2 dipermudahkan urusan oleh Allah SWT. 😊

Amin ya rabbal alamin. Smoga dprmudahkn urusan kita semua.

Amin. mudah mudahan. sy due 23.3.2020, skjp je masa..

semoga Di permudahkan untuk Kita semua.. Aamiin..

Semoga dipermudahkn tuk kita sume.. Aminn

amin semoga dipermudahkan segala urusan