Size Baby

Assalamualaikum semua mommies.. Sy xde pengalaman n nk tau pndapat mommies semua.. Sy ade buat scan di kk dan scan 5d di klinik swasta.. Klau dkt kk doc scan dia ckp size normal.. Tp ble scan 5d kt klinik swasta dia ckp size baby sy kcik seminggu.. Kt mne yg lbih betul ye? Sbb doc kt kk ckp dia bkn la pakar utk scan2 ni n kt klinik swasta tu mmg sonographer pengalaman yg buat.. Tp alhamdulillah semua baik2 je.. ?

3 Các câu trả lời

pd pendapat sy mmg scan kt klinik private lbih tepat..tp kt kk ckp normal tu sbb saiz kandungan tu x beza jauh pn..lgpn mmg msa scan tu saiz x 100% tepat..tu cuma anggaran je..sma mcm brat bby..brat sbnar bby msa lahir akn beza dgn msa scan lebih kurang 500g..doc pkar sndri yg bgtau..klu saiz bby beza smpai 2 3 mnggu camtu br doc kt kk akn ckp saiz bby kcik..lgpn klu di awal kndungan mmg normal bby kcik ckit..nnt dh msuk 36w keatas bby akn start mbesar dgn cpt

5y trước

Owh.. Sbb sy da 28 mngu.. Semoga semua baik2.. Terima kasih..

Hehe... 5D lah kowt.. Kalau kt KK tu yg biasa pnya..

5y trước

Hehehe.. Xpe.. 😊

Same macam sye.. 6w2d masa pegi scan dekat swasta.. Sb ada bleeding sikit.. Tp doc kata size baby baru 5w2d Kurang smggu.. Mggu depan repeat scan.. Risau juga.. Tak pegi kk biasa lg

5y trước

Alhamdulillah terima kasih.. 🤗😍