Entahlah..

Tadi ke KK. Dktor inform Uri kt bawah,baru 28w. Next month jumpa Dktor pakar hsptl besar. hrp smua baik2 jela dan uri kembali kt atas.

5 Các câu trả lời

sama saya..dari 24weeks lg uri kat bwh..skrg 27w..pernah warded masa 24w keluar darah..ya harap2 kita baik2 shj dan uri dapat naik atas balik sblm time bersalin..

5d trước

awl nya... sy pun tgh buat latihan utk naik kn uri. nti kwn baik arwah mk sy dtg utk tgk2 kn sy dan kandungan. hrp blh mmbntu la,fhm2 la org tua dlu2 punya petua kdg smua mnjd

Sis, sy nk tahu sbb sis ke klinik? Adakah sbb ada keluar darah ke? Ada rasa sakit? Boleh explain? Sy risau juga sbb sy pun 28w🥹

6d trước

Maksudnya time scan la ye doctor bgthu camtu. Semoga yg baik2 utk sis.. 🤍

ye.. 28w tu dktor akn scan semuanya. dri situ dpt detect uri kt bwh.

mg smuanya baik2 shj dan Dpmudahkan segalanya Allahuma aamiin

Mudahan semuanya baik dan selamat