jatuh bilik air

Semalam saya terjatuh licin dalam bilik air. Jatuh terduduk punggung dulu. Bangun pagi sakit badan and bahagian tulang pelvic sakit sebab jatuh terkangkang. Pergerakan baby okay je lepas jatuh tu. Perlu ke tak ya ke hospital sbb sakit sakit badan ni? Siapa ada pengalaman?

2 Các câu trả lời

pglmn kwn sy..dia panggil bidan urut..urut bhgn sakit..bidan dia tau bhgn mne yg bleh urut bhgn mne yg x..carik tukang urut yg berpglmn..