Sedih

Semalam baru dpt berita yg suami diberhentikan kerja oleh company tanpa sebab..Ya allah sungguh xdisangka suami hilang keje mcm tu je..skrg ikut sedih tengok suami sedang kecewa tanbahan bnyk komitmen n tanggungjwb sebagai ketua keluarga..hasrat nak menyimpan untuk baby yang akan lahir awal mac depan dh musnah..skrg sy pla tgh study lg bnyk nak guna duit..sy nak extend study sbb nak tolong suami smentara tunggu panggilan kerja yg baru..Satu2 dugaan yang menimpa..semoga Allah kuatkan diri sy dan suami dan diberikan rezeki yang luas lepasni aminnn..

46 Các câu trả lời

Company tk boleh bhntikn kje scra ttba.. Klu dh bekerja lbh 6 bln.. Boleh buat report.. Klu ada caruman perkeso boleh prgi buat aduan dan ada bantuan klu tk silap.. Boleh brtny for more details

Semoga sis dan husband kuat ye. Apa2 pun sis jgn terlalu stress. Kesian baby. Takut effect apa2 kat dia jgk. InshaAllah. Ada rezeki awak dan suami. Allah Maha Pemurah lagi Maha Penyayang.

Allahuakbar byk2 bersabar ye dear... insyaAllah Allah takkan duga hambaNya melebihi kemampuan hambaNya sendiri..mgkin ade hikmah disebaliknye.. moga dear trus kuat n tabah hendaknye aamiin

insyaAllah, akan ada rezeki yg lebih baik lagi buat sis sekeluarga. yg penting, sentiasa bagi semangat & sokongan untuk suami. saya doakan semoga urusan sis & keluarga dipermudahkan.

sy prnah rase cmne down nye mase tu...hari2 mngis. tapi allah gantikan dengan yg lebih baik...doa byak2 sis..in shaa allah...due kite same..moga allah permudahkan urusan kita semua

InshaAllah semoga dipermudahkan segala urusan suami puan memperolehi pekerjaan baru dah berlimpah ruah rezeki family puan... Puan jgn stress² tau kesian dkt baby...

Sabar ya sis.. Moga murah rezeki utk sis sekeluarga..Utk sementara nk dptkn keje baru suami sis blh buat grab fulltime.. Ada jgk income

Hurmmm sye bole rse prasaan. Bykkan bersbar. Mungkin rzeki suami kite bkn dkt situ. InsyaAllah ade rzeki lain yg sdg menanti

Be strong sis ingat ALLAH sentiasa bersama ngan hambaNYA..Insha'ALLAH ada rezeki baby nanti..Aamiin YA ALLAH YA MUJIB

sabar ya awak... sy pun bru diberhentikan keje.. suami kena paycut 50%..komitmen byk2.. semoga kita sama2 tabah ya...