Sedih

Semalam baru dpt berita yg suami diberhentikan kerja oleh company tanpa sebab..Ya allah sungguh xdisangka suami hilang keje mcm tu je..skrg ikut sedih tengok suami sedang kecewa tanbahan bnyk komitmen n tanggungjwb sebagai ketua keluarga..hasrat nak menyimpan untuk baby yang akan lahir awal mac depan dh musnah..skrg sy pla tgh study lg bnyk nak guna duit..sy nak extend study sbb nak tolong suami smentara tunggu panggilan kerja yg baru..Satu2 dugaan yang menimpa..semoga Allah kuatkan diri sy dan suami dan diberikan rezeki yang luas lepasni aminnn..

46 Các câu trả lời

Semoga sis dan suami bertabah menghadapi ujian. Percayalah setiap kesusahan akan ada kesenangan.

moga dipermudah urusan sis skeluarga..inshaAllah ade rezeki yg lebih baik buat sis dan suami

Semoga sis n baby sihat2 saja... N semoga keluarga sis dilimpahi rezeki... Amin 🙏🙏

Insha Allah..semoga dipermudahkan segala urusan...ada rezeki anak anak nnti..♥️..

Bersangka baik. InsyaAllah ade rezeki lain. Allah nk gantikan sesuatu yg lbh baik...

semoga ada rezeki yang lebih luas untuk u and your husband ! aaminn

Sabar ye, jom join dropship..atleast boleh topup2 sikit2

Allah tak kan uji diluar kemampuan hambaNYA keep strong ya..

Sabar ye sis.. InsyaAllah semoga dipermudahkan olehNya..

Moga ada rezeki lebih baik utk sis dan suami. Aminn