Positif @negatif

Saya baru cek pukul 1.00 ptg

Positif @negatif
10 Các câu trả lời

hrap bejangkit dkat sya,menanti ank ke2😊tk berhrap lbih tkut kecewa,tnggal 4 hri lgi nk period,sya Bru stop ambik ubat,misi tnya nk cari ke,ikutkn sya 50% merancang sndri 50% nak cri ke2 ,itupun klau rezeki,sya pun happy klau ada lekat,skrng sy stock kit ovulation,klau dpat double ovulation boleh lh ikthiar

3d trước

insyaallah semoga cepat lekat

tahniah! kalau pregnancy dah 6+w lebih kurang memang test lah waktu bila pun akan naik juga +ve nya. terang sangat dah tu tah2 dah nak 2 bulan tak?

3d trước

terima kasih amiin ya Rabbal alamiin

Alhamdulillah..tahniah sis,jaga diri..doa kan sy juga..ttc ank kedua..ank pertama umur 8tahun da😌..

2d trước

Amin² ya rabbal alamin..

kat kotak @ plastik cassette ni ada tulis macam mana kalau double lines?

2d trước

lelok tau puan.. jaga diri yaa

positif tu sis sebab saya pon guna yang awak guna

3d trước

owh! Alhamdulillah awak hamil. sama2 hamil

positif tu terang nampak.

alhamdulilah tahniah

3d trước

Alhamdulillah terima kasih

+ve

tahniah

3d trước

ingat x pernah tanya dulu

tahniah