Ada ke yang buat macam ni?

Selamat tengah hari semuaaa 🥰 Haah ada ke yang selalu buat macam ni? Kalau kenyang mesti sedapnya bersandar sekejap betul tak? 😆 Tau-tau lepastu terlelap pulak eh 😴 Haah baca ni dulu okay sebelum nak TER-lelap tu☝️ *NOTA : LIKE & IKUT POST ini sebagai rujukan masa hadapan.

Ada ke yang buat macam ni?
9 Các câu trả lời

zaman praktikal dulu rajin baring.. lepas tu muka jadi lebar.. takut sgt2.. nasib baik skrg dh dpt balik bentuk muka asal.. nak baring lepas makan mmg xde la.. xnk pisang berbuah 2x..

mak n abah selalu tegur kami kalau buat mcm tu

🤭mcm Sya kalau sudah kenyang terus baring

terus baring..klu tak..muntak balik

pstikn brhat ddk skjp,

tak la duduk kjp

ya trs baring

saye🤣

🤭