Ibu ayah pernah lupa ni tak ya? 😱

Selamat tengah hari parents TAP yang dikasihi🥰 Pernah tak ibu ayah terlupa buat ni dekat si kecil ya?👶 Bahaya tau jika terlupa ☝️ Jom lepas ni kita amalkan tau🤞 *NOTA : Jangan lupa LIKE &SIMPAN POST ni untuk rujukan masa depan ya😉

Ibu ayah pernah lupa ni tak ya? 😱
20 Các câu trả lời

Anak Saya buat lah macam mana sekalipun dia tak burp even Mata dia sesegar bunga matahari 😂 tapi tidurkan dia mengereng , senang kalau dia termuntah or sebangainya . dia pernah muntah time dia ade jangkitan kuman je lepastuh takde dah 😅

alhamdulillah...ms ank bby ritu slalu buat mcmtu..hehe..skrng dia dh umo 16 bulan dh blh sendawa sndri..hehe.kekdg je la ada ms dia dtg suh tepuk2 konon nk jd bby blik..sbb tgk kazen dia yg msih bby lg mamanye tepuk2 bg sendawa..😂😂😂

tak tepuk ii pun . just buat die dduk menegak camtuh sendawa selalu hihi

Wajib buat.. Puas Sendawa kan pastu baby tersedu2 pulek😑

4y trước

😂😂 ya

iye mmg buat pon,kalau tak nanti perut baby kembung☺️

Lps bfeeding mst burp kn dia, kdg2 xtepuk blkg pn dh burp.

4y trước

alhamdulillah senang baby burp🥰

x lupa buat..tapi kadang2 susah dia nk bulp

Kalau da lama sgt tepuk2 pun tk burp lagi macamana?

4y trước

insyaAllah. min doakan berhasil. bila baringkan tu urut perlahan lah ya belakang badan baby satu arah. contoh bawah ke atas. supaya senang sikit nak keluar angin 😊

Betul. Banyak benefitnya sendawakan baby ni

Lepas dah 6 bulan tak buat dah..okey ke?