Ibu Hamil Mengidam Makanan Di Luar? Baca Ni Dulu!

Haaah~ waktu berbadan dua ni memang banyak sangat teringin nak makan, betul tak? 😆 Tapi...Kena ingat beberapa perkara dulu tau sebelum makan 🙏 Jom baca ni dulu ya ibu! *NOTA : LIKE & IKUT POST INI sebagai rujukan masa hadapan.

Ibu Hamil Mengidam Makanan Di Luar? Baca Ni Dulu!
5 Các câu trả lời

Saya setakat rebus ,goreng, masak nasi,bakar roti boleh lah Min. Nak masak sendiri, belum mampu buat sorang2. Jadi assistant boleh. Lamanya tak masak beriya2😥 *Masih alahan bau... & cpt penat

3y trước

Risau juga kalau dah jd tabiat pulak bila lama tak masak ni 😂 Harap ada semangat lepas ni...

Saya ni jenis x gemar mkn makanan luar... masak sendiri lagi puashati..

❤️👍🏻

noted

👍