Trimester ke berapa kesukaan anda?

Hi selamat tengah hari mommies semua😘 Antara dua trimester di bawah ni, mana satu yang menjadi kesukaan mommies ya?😘 Min suka yang kiri tu sebab boleh makan banyak-banyak 😆 Bila dah masuk trimester kanan tu min tak lalu nak makan sangat dah hari-hari risau je menghitung hari🤭

Trimester ke berapa kesukaan anda?
135 Các câu trả lời

first trimester paling tk suke..sbb morning sickness😂paling letih time tu..pstu msuk trimester kedua haa..dh okey skit..mkn ikut sdp nk mkn..ni trimester ketiga..tgh cuba elak berat naik..smlm checkup..dr ckp naik 3 kg😂 nasib tk kne minum air gula..so skrg kne jga mkn skit la..klau boleh lapar tu elak ² mkn brt..mkn yg ringan ² je mcm biskut² ke ..roti ke..😂due buln 10..tk sbr..🥺❤️

trimester 1 tengah mabuk trimester 2 kuat makan trimester 3 tak boleh tidur jalan pun mengayat ape pun senang hati sangat mengandung ni walaupun skit tubuh badan .. semoga Allah permudahkan segala urusan bersalin saya dan ibu² yang lain

Trimester ke 2,takde dlm pilihan 😅 trimester pertama, morning sickness, nak mkn semua tak sedap.. Trimester ketiga ni semua badan rasa sakit.. Tp yg best nya, dekat2 dah nak jumpa buah hati ❤️

Sy suka waktu kehamilan sy..xkira tri 1,2 n3..sbb sepnjg sy Hamil sy sihat walaupun Ada Morning sickness...nk pregnancy ke6 anak ke5..pregnancy pertama mungkin badan belum bersedia n ggur Ms 3 bulan

4y trước

Allah hu puan. tak apa. Yang penting Allah hadirkan kegembiraaan Yang lain Pula Kan alhamdulillah 🥰

Lia lebih suka kanan iaitu trimester 3 sebab tak sabar tunggu kelahiran baby tersayang 😍 dan lia tak suka kiri iaitu trimester 1 sebab selalu loya sampai tak lalu makan ☺😉

Alhamdulillah..dah habis trimester pertama,kenangan yg xbole di lupakan hehe..x sabar rasa nya tunggu trimester ketiga nie..bole dukung baby sendiri 🥰🥰

trismeter kedua n ketiga..hehe..pling best...pstu bila husben tw ada pp type 3.. lg la xleh nk wat pape kje kena bedrest je..jd husben take over evrythng...

Trimester kedua. tp xda dlm pilihan. so sy pilih 3. blh mkn. trimester 1 selera makan menurun. morning sickness. xsuka bau mknn so ssh mok hadam mknn.

trimester 1 dan 2..bole mkn mcm2,alahan tak teruk..trimester 3 bole mkn juga tapi dgn sakit tulang punggung,sakit pinggang semua😅😂

trimiester ke -3 la, dah rasa baby kicking , tak mabuk n kandungan lebih kuat, tri 1 dan 2 risiko utk saya.. hanya bedrest shj....

4y trước

Allah puan. Betul juga Kan. bila dah hujung hujung tak Sabar je Kan🥰