Fasa Kehamilan Kesukaan Anda!

Selamat Hari Khamis semuanya! Untuk ibu-ibu TAP, ada ada tak trimester kesukaan? Min suka Trimester 3 sebab rasa seronok sangat dapat rasa tendangan bayi hehehe...

Fasa Kehamilan Kesukaan Anda!
11 Các câu trả lời

Trimester kedua, rsa mcam free je, walaupun perut smkin membesar, takda morning sickness, slera mkan mkin menjadi, apa nk Di mkan, mkan je, sbb sya tk suka trimester 1@3 yng 1 morning sickness, hilang slera mkan, Alah pda Bau tumis, Dan 3 dtang nya fake contraction, sgla² skit sluruh bdan, tak tentu tdo, nervous bercampur Dngan excited, tpi pling best nya trim 3,akn jumpa bby🤱

trismeter kedua nk msuk trismeter 3.. sbb masa tu dh blh mkn mcm2 .. hehee..tu pling best..dgn masa tu pn dh blh rasa tendangan bby dan blh nmpk bby bergerak bila scan ❤️

Trim kedua hehe makan mcm2 and 1st time rasa baby kick. pastu msuk trim ke3 dah kurg makan sebab perut cepat penuh jalan pon cepat penat

semua trimester suka sbb tkdak alahan apa😹 berat makin naik.. skrang dah trimester ke3 tksabaq nak tnggu baby😻😻😻

Semua Alhamdulillah. Bila hampir end of 3rd trimester dah tak boleh tahan harap baby keluar cepat je, selamat dan sihat

ke-3, sbb dah boleh rasa baby dlm perut, ble sayang2 dia, & ble berkomunikasi ngan baby..😘

Trimester ke-3 sbb baby dah xlama nk kluar😄

trimester kedua dan ketiga

Semua suka~~~👶👶

trimester ketiga