Kalau menonton TV...

Hi semua🤗🥰 Sebelum berhujung minggu ni, mesti dah ada yang 'plan' untuk menonton TV rancangan kegemaran masing-masing kan? 😏🤭 Apa kata kongsikan siaran TV mana kesukaan mommies di ruangan komen bawah ni! Min suka layan movie guna siaran kiri tu 😝

Kalau menonton TV...
48 Các câu trả lời

Dua2 tak. Belum terjebak setakat ni 😅😂. Kita bekerja shift, walaupun working from home, bila cuti tu nak rehat je. Tidur

Suami saya suka tnggok netflix. Saya dedua takminat. Sebab x suka tnggok tv ke apa2 yg berkaitan

4y trước

habis tu..buat apa sis masa lapang? boleh share tak, kot² boleh follow

2 2 xda, tgok utube ja kalo rsa nk tgok movie, tp movie lama la😅

Tak sempat mana2 pon.. sibuk mengadap laptop settle assignment

Ada dua2 account. Tp bila bosan cari netflix dulu.

A🙋🏻‍♀️

Satu oun xde

A

Njoi je.

nexflix