Trimester ke berapa kesukaan anda?

Hi selamat tengah hari mommies semua😘 Antara dua trimester di bawah ni, mana satu yang menjadi kesukaan mommies ya?😘 Min suka yang kiri tu sebab boleh makan banyak-banyak 😆 Bila dah masuk trimester kanan tu min tak lalu nak makan sangat dah hari-hari risau je menghitung hari🤭

Trimester ke berapa kesukaan anda?
135 Các câu trả lời

trimester ke dua dan ketiga yg best😂 mkn2 smpai 20 kilo naik badan..trimester pertama mkn je muntah...😅 berat badan turun..

Trimester kedua buln depan da nk msuk trimester ketiga mintak la dipermudahkan urusan ya Allah risau semua ada.hmmm...

Kedua tp xde dlm pilihan so saya pilih ketiga. Sbb pertama xde selera mkn, morning sickness lagi fuhh dugaan.

4y trước

Haha aah kedua biasanya normal dan paling senang lenang 🤣

Trimester ketiga sb xsabr nk pegang bby setelah hmpir 13 thun lama.. insyaa allah buln depn jmpa bby👶🏻😘

4y trước

Tq bnyk2..amiin..😌

ketiga walaupon pergerakan terbatas sakit semua ade, tapi menunggu hari nak jumpa anak tu yg excited 🥰

Trimester ketiga, sebab trimester pertama mabuk teruk😂 wlaupun trimester ketiga tidak lena tidur

paling suka trimester kedua. tp klau antara 1@3, sy pilih 3.. sbb excited nk jmpa baby.. 😍😂

trimester ketiga , bab trimester pertama xde selera lgsg nk mkn .. smpai berat turun mendadak

bg sy k3 . sbb trimester pertama alahan kuat . semua tkboleh makan . bau tumis lg la

Ketiga sbb xsabar nak tgk baby😍 tiap2 mgu eksaited kira brp mgu lg nk besalin🤣