uri di bawah

Hari ni sya pegi follow up utk 25w,, scan bby,, cek darah. Doktor ckp smua oke.. Cuma satu ja,, uri sya masih dibwh.. Mommies2 ada x tahu knapa n prnah mgalami hl yg sma?? Doktor cuma pesan,, jgn bsma dgn suami utk sementara wktu.. Tpi sya dan suami mmg lama dh x bsma.. Doktor ckp klaw uri tlalu bwh,, tkut ada pndarahan.. Jdi nak tnya mommies2 smua apa yg boleh sya buat?? Risau juga..?

2 Các câu trả lời

Saya penah jadi mcm ni , sis try google ada senaman naikkan uri . Saya dh cuba , tp uri naik sikit ja laa . Sis bnykkan rehat jgn bwt keja berat & elakkan perjalanan jauh & naik motor @ kereta . Kalau naik kereta @ motor elakkan tmpt berbonggol .

5y trước

Oo mcm tu.. Tq sis dh bgi info.. 😊😉

sy pn uri kat bwh..tp alhmdllh ms scan 24w dh naik sikit.. slgi xblku pndrahan nrmal xde apa..sbb uri akn naik balik sblm 36w.. nti dktr akn scan blk.. mlainkan ada pendarahan awk kena segera ke hspital yee..

5y trước

Oo oke.. Tq sis. Harap bln dpn cek up ada naik la.. Risau juga. Sbb dari bln lepas doktor ckp uri dbwh..