Setiap hari mesti ada satu di antara bawah ni yang anda rasakan kan?

Antara tiga keadaan di bawah ni, mana satu yang anda rasai setiap hari ya?🤔 Kalau min lepas bersalin ada baby ni memang 🥱 waktu tengah hari je haha. Baby nak kena nap (tidur sekejap) , mama dia pon kena jugak sekali sambil menyusukan😆 Jom kongsikan dekat bawah, siapa macam min jugak haha

Setiap hari mesti ada satu di antara bawah ni yang anda rasakan kan?
126 Các câu trả lời

blm rsa lagi ni..dlu mengndung anak pertma n kedua.nak tiiidur sja,rsa letih sja..😀mlam² tkdpt tdr..tpi yg ketiga ni siang tknak sy tidur,bdn cergas sy xda rsa mcm mlas²..asal mlm tiba mengntuk sdh.. jam8 nak tdr dah🤣🤣

malam xleh nk tdo .hehe..dgn asalkan tengahhari je ngntuk..hehe😅✌

skarg ni rase semua......sakit kepala sentiase hahh....😔😔

malam, tak boleh tidor😭😭😭😭😭

tengahari-menagntuk malam-tak boleh tidur

pagi penat mlm x boleh tido tgh mengantok

mlm nk tidur lena tp tak boleh, ank kcau

tengahari mengantuk malam tak boleh tdo

sejak dah bsalin nie semua di rasa🤦

Pagi penat klu boleh xmo tinggal katil