Minuman kegemaran sewaktu hamil anda

Selamat tengah hari semua🥰 Waktu hamil mesti tekak terasa nak makan minum macam-macam kan🤭 Haaah kalau bab minuman ni, anda yang mana satu ya? Min suka yang kanan tu sebab dapat rasa badan segar je lepas minum 😋

Minuman kegemaran sewaktu hamil anda
1037 Các câu trả lời

Sejuk.. pagi2 lg minum air sejuk sbb nk muntah minum air panas waktu pagi..loya

minuman sejuk..terutama jus buah2an..tekak Tak boleh nak terima minuman panas

Saya minum sejuk je sepanjang hamil. Tak teringin pon nk minum air panas

saya jarang minum air sejuk masa pregnant sebab mudah batuk dibuatnya

Sejuk weiii...Hamil badan panas..😄😄plus minum panas loya mual..

minuman sejuk..tp sebab pregnnt...kna minum air panas byk lah...hihi

mnuman pnas. klu bole smpai rsa tbakar lidah sikit2 baru puas hati

dua² sy suka . air sejuk tu mmg amat diperlukan bila cuaca panas

saya jarang minum air sejuk.. selalu air panas & suam je. hehe..

Minuman sejuk min 😂 Sebab tu lah kembang dengan jayanya 😂