Siapa yang selalunya panik bab-bab ni😆

Selamat pagi semua😘✨ Min tahu, mesti ada 2 jenis manusia macam bawah ni kan🤭 Haaah korang yang mana satu? Atas ke bawah tu?👀 Min bawah tu, rilex rilex je selagi boleh😂

Siapa yang selalunya panik bab-bab ni😆
37 Các câu trả lời

sy yg A.. bhahaa..br half tank pn kekdg dh cuak..😆😆🤣🤣🤣✌🏻🏃🏃🏃💨💨💨sbb kekdg jln jem an..risau minyak nnti cpt abis..jd sbagai langkah keselamatan biala minyk full..sbb kekdg tkut perkara tak terjangkau dek akal berlaku ..hew3

Saya jenis tak suka cari pasal, dan tak suka buat masalah.. Saya tengok line dah dekat E walaupun masih jauh lagi, saya gigih singgah ke Petrol Station ⛽ isi minyak.. Lagi selamat dan tak pening kepala 😁😁

A walaupun suami drive. sy bising suruh dia gi isi minyak. 😂 dh pernah dia kata xpe. boleh lagi. last2 skali kena tolak keta. 😂😂😂

cukup la kne sekali minyak abs tgh jln...skg bkelip je trus isi minyak..biarla 100km blh g lg

saya yg atas...xblh tngk dye cecah ke E sbb sjnis cpt gelabh...hihi

xpernah sampai Bwh.sbb huby tlg topupkan😁

Suami type B #TAPSupermoms #TAPactiveusers

dua²..ikut keadaan

Aima jenis atas.

ikut km 😁