Minuman kegemaran sewaktu hamil anda

Selamat tengah hari semua🥰 Waktu hamil mesti tekak terasa nak makan minum macam-macam kan🤭 Haaah kalau bab minuman ni, anda yang mana satu ya? Min suka yang kanan tu sebab dapat rasa badan segar je lepas minum 😋

Minuman kegemaran sewaktu hamil anda
1037 Các câu trả lời

Kena minum sejuk, kalau boleh sejuk betul2 🥴 kalau tk. Rasa mual, mnum pun tkleh mnum minuman bsusu. Masam2 onz😆. Tp suami selalu bising, dia suruh mnum minuman panas 🥴💆🏻‍♀️

minuman panas2 jarang sebab kalau mnum yg panas2 suhu badan akan naik rasa panas,mnum air biasa saja kadang sejuk tapi tak selalu la..

Taktahu la nk ckp kegemaran ke mcm mana,, tp mmg asyik cari air sejuk,, pagi2 dah minum air sejuk,,😅

minuman sejuk... sebab cuaca sekarang tak menentu.. nak minum panas.. macam tak sesuai pulak..😅😅

saya memang minum suka panas...tapi time cuaca panas terasa gak la nak air sejuk sekali.

minuman sejuk especially ribena minum waktu makan iberet, taklah loya sangat ❤️

awal2 pans2 suam..bila da start sejuk..slalu xtingal tpi sekali sehari jelah hejee

minuman yg sejuk. tp waktu pagi suka minuman yg panas. ahah. ikot suhu badan. 🤭

suka minum panas time breakfast, minum yang sejuk waktu tengah hari dan petang😍

sejuk lah nyaman je bla lalu kt tekak pdhal b4 pregnt bkn minum sgy air sejuk 😊