Minuman Kesukaan Anda Sewaktu Hamil

Orang kata bila hamil ni selalu nak minum air sejuk. Betul ke Mommies? Haa, Min rasa ada yang suka minuman panas juga. Anda yang mana satu? JOM kongsi dengan Min!

Minuman Kesukaan Anda Sewaktu Hamil
78 Các câu trả lời

masa mengandung sulung boboy, kena minum air sejuk, bila minum air panas mesti menyembur mcm air paip..😂 preg baby girl pla kena minum air panas.. terbalik pla.. last preg boboy ni dua2 boleh minum..🤭

Sejuk, sejuk, sejuk sebab badan saya sentiasa panasss..haha Lepas tu berpantang bertahan habis sebab kena minum panas2 je 😅

Air kopi Dan minuman berais tak kisah apa², pling best Dan nikmat kopi semalam yang disejukan peti sejuk,nsib hb tak low, maintain je

before preggy sbln skli ambik ais..sbb tkot skit urat bgai..ehh lps preggy ari² cari ais. adeh !! 🤦

Paling sukaaaaaa bila dapat minum minuman sejuk. walaupun hanyalah segelas air putih. Hahahahahaha

Dedua. Kalau yg sejuk, suka byk ais. Gigih kunyah ais. Kalau panas, xnk yg suam

kdg nk minum air sejuk. kdg nk minum air manis. kdg nk minum air panas 😂

Minuman panas.Still Sama.Jarang minum air sejuk.Teringin sangat.Baru minum

suka mnum susu. terutama fresh milk. sekotak boleh habis sehari 😅😅

dua2 suka..🥰pagi minuman pns. tghhri hingga malam minuman sejuk❤️