Test HIV

Selamat pagi... nak tanya, btol ke time bukak buku tok anak sulung kene bwk husband skli utk test HIV??? mohon kongsi jwpn... sbb cury la.... ade yg ckp x perlu pun, ade yg ckp kene bwk skli... tq...

94 Các câu trả lời

Lain klinik lain prosedur. Sy suami isteri di kk tmn medan, selangor xperlu check hiv. Adik sy suami isteri perlu check di kk penang.

tiap kli kita mengandung mst test Hiv suami n isteri.. nurse akn bgi tau dpn2 suami isteri jika suami de hiv.. kt kK sy wat camtu..

Ikut klinik kot. Sy takde lak nurse suruh. Dia tanya je dedya takde hiv kan? Even sijil nikah ic bil letrik dia tak mintak pun 😅

Tak de pulak kena sy buat utk anak.just nurse bg isi borang je. Isi lps tu isi dkt muka depan buku pink tu je. ( kk taman medan)

Husb sy kena test hiv sbb kawen bulan 2. Bukak buku bulan 9.. Dh lepas 6 bulan kawen, hiv test sebelum kawen dh tak valid.

Sy pun baru bkak buku, ank first.. Minggu lepas kena buat ujian darah & minum air gula.. Skali buat ujian HIV utk suami..

KK seksyen 7 shah alam tak perlu bwk husband pun.. Isteri sahaja yg check HIV.. Lain2 klinik tak sure sis..

5y trước

Sis buat bku pink msa kndungan brapa mnggu??..wahhhh jmpa geng..hihihi..klau ikutkn dlm apps ni dngn kiraan priod 23/03 nt..sis bila?

Depends tmpt, kk tmpt sy masa buka buku pink husband tak perlu dtg pun buat hiv test.. Cuba puan call tnya kk tu..

Btul.sy bru buka buku ank kedua, sy kne test HIV, istri je suami tak pun, ank prtama dulu xada pulak test HIV ni

Aah die nk pastikn kndungan slmt dri cegah smua tu,jgn slh fhm nya sis.. Sy pon kna sbb nurse kata skrg byk kes.