28 weeks kena buat HIV test lagi

Nak tanya...28 weeks kena buat hiv test lagi ke? setahu saya,masa bukak buku je...ni misi kat kkia suruh datang ambik darah hiv dan vdrl..katanya 28 minggu kena ambik,dia lupa bagi tahu,saya dah nak masuk 35 weeks..ada ibu-ibu kat sini kena jugak ke?

2 Các câu trả lời

Sy xde pn mcm tu. Awal2 masa buka buku pink je kan buat hiv test? Ke sis kena minum air gula lg? Sbbnya mmg masa 28w kena minum air gula kali kedua. Cuba sis tanya balik nurse tu.

9mo trước

Salam sis ada update tak blood test sis yg ni? sy nak tahu juga sebb sy pun sama hahahhaa dia tulis situ falsely reactive TPHA negative

saya pun sama jugak masa 28w kena amik darah untuk hiv , sekarang dah 34w alhamdullilah takda apa