Anda makan dengan apa?

Hi selamat pagi, good morning semua🌞 Yeayy dah hari jumaat lah😍 Jom cuba kongsikan anda suka makan roti putih dengan apa ya?🍞😋

Anda makan dengan apa?
96 Các câu trả lời

butter+gula. lepas bakar roti..time pns2 tu letak butter nti bila butter cair lepas tu letak gula..perghh rs dia..dap sesgt..so yummy..nyum3..😋 #TAPSupermoms

Planta. Peanut butter. Butter. Planta + gula. Mixed berries jam. Strawberry jam. Durian jam(buatan mak sndiri).

butter dan gula..hehe .kalau butter tu pns n cair..bila letak gula..perghh..nikmat yakmat..❤

butter dan gula ..kalau ada kaya letak butter dan kaya..so yummy..nyum2..💃💃👏

Dengan susu or telur goreng or sosej black paper or nutella ehh banyak lahh 🤣

roti putih bakar....makan camtu je.tak selera nak cicah apa2😌

Scramble eggs, tomato slice, chili sauce & salad #TAPSupermoms

Makan dengan telur hancur scramble egg😋

Dengan kaya 🤭 #TAPSupermoms #TAPactiveusers

buttercup+jem strawberry dan bakar. nyummy