Makanan rasa yang mana anda lebih gemar?

Antara dua-dua ni, yang mana satu anda lebih suka nak makan? Jom kongsikan di komen! Jangan lupa kongsikan sekali sebab apa anda lebih sukakan makanan tersebut ya :)

Makanan rasa yang mana anda lebih gemar?
23 Các câu trả lời

Lately ni 22 suka, nk hilangkan rasa loya tekak cari yg masam² skit .. so far pregnancy kalini smooth berbanding dgn sblm ni tahu² pregnant terus muntah² terok smpai 7,8x admit ward .. Enjoyyyss 😊

2y trước

Kitee samaa . Sebelum ni , belum tahu pregnant dah mabuk teruk . Smpai kn rasa tanak pregnant lagi sebb mabuk masuk hosp . Hehehe Skrg , mcm tak percaya tgh prengnant . Alhamdulillah syukur sngt sngt

dua2 sy suka .. tpi sy xleh nak makan pedas sgt sejak pregnant .. pedih ulu hati .. 🥲

Dua² saya suka tapi tidak terlalu pedas, terlalu masin dan terlalu manis. Balance je

dua2 sya suka tapi lebih kepada yg manis2 la terutamanya coklet❤️🤭

dua suka ..tapi skrg lebih cari yg manis2 tekak ni..

Dua2 tapi tk suka yg terlalu manis sgt😚

dua2 sya suka...tpi lbih kpda yg pedas lh

dua ii suka tapi lebih pada masin

Dua-dua, tak boleh pilihlah 🤭

dua2.. nyum2.. so yummy 😋🤤