Apa dalam bag tangan anda?

Hi morning semua👋😍 Jom pagi jumaat ni kita happy-happy sikit😘 Apa ada dalam bag tangan anda ya sekarang?🧐 Haaah sekarang lah! Cuba tengok sekejap👜👀 Lepastu komen bawah ya😉

Apa dalam bag tangan anda?
48 Các câu trả lời

lama xpakai handbang.kehulu hilir bwk beg bawa buku pink,tisu,hsanitizer,hpone dan air juga minyak angin dan semestinya wallet

purse, payung, hand sanitizer, tisu basah, tisu kering,extra facemask kunci2, lipbalm... lepastu resit bersepah😂😂😂

minyak angin, sanitizer, tissue, nail clipper, wallet, small note book, lipstick, Keta mainan anak pun ada..

mask free 1 paket, sanitizer, wallet, surat cinta anak2, duit suami dan paling penting resit beli barang

Ermm... Sekarang Barang ank yg ambik alih... Saya cuma ada purse ngan kunci je dlm bag

pen, kertas, tisu, duit, gula-gula getah, air mineral, lipbalm dan cermin kecik. 😅

Minyak angin sanitizer liptint duit sapu tangan mask stokin powerbank buku pink

(sanitizer) ( mask ) ( fon ) ( sapu tangan ) ( Duit ) ( baju anak ) ( buku Klinik )

Purse, phone, pampers, extra baju untuk anak, kunci, hand sanitizer #TAPsupermoms

Dompet, buku pink, pen, perfume, tisu, iberet, facemask, lipbalm, handphone, kunci