Makanan apa kegemaran anda?🤤

Selamat tengah hari semua😘 Mesti ada satu makanan yang menjadi kegemaran anda semenjak pandemik haritu kan?🍽 Jom cuba kongsikan apa makanan tersebut?🤤 Min suka Burnt Cheesecake😋

Makanan apa kegemaran anda?🤤
76 Các câu trả lời

lately ni rs mcm asyk nk mkn kek.je..😂😂😂✌xleh stop mengunyah...lepas tu nti g timbang naik berat ngadu kat husben..husben gelakkn je..bhahaha..😆😆😆😂😂✌✌ #TAPSupermoms

macam2 nk mkan 😂😂 kes mngidam pnya pasal . nmpk yg tu nk . nmpk ni nk tp sbb duit pon susah zaman covid ni , mahal . bnyk pndam jelaa . 😂

Sejak pkp mcm2 makanan jadi makanan kegemaran. Kejap2 nak makan roti sarang, nak she'llout, nk brownies 😂🤭🤭

saya lately ni nk mkn bnde2 yg bercoklat . terutama skli brownies pdhl sblum ni paling tk suka brownies hahaha

Food panda.. Atau food delivery... MCO 3.0 dah rasa penat nak memasak... 😜

1.. cake chocolate 2.. cheesezy wedges 3.. cookies blueberry 4..choco jar

kek coklat moist, buah mangga, cekodok, kue teow sup dan nasi lemak

macam2..tapi saya selalu makan Bakso/Meatball😋

Manggo cheese cake🤤 #TAPSupermoms #30thNov20