Selamat jalan anak mama

Selamat jalan penghuni rahim mama. Walaupun sekejap sangat awak singgah. Cara awak pergi pun mudah sgt. Allah permudahkan awak keluar sehabisnya tanpa perlu mama lalui d&c. Tak apa la mungkin allah pinjamkan awak sekejap sbb nak jadi episod gembira dalam tahun 2023 buat mama. Tak apa la mama redha. Terima kasih jadi kenangan yg indah 🤍

Selamat jalan anak mama
23 Các câu trả lời

kita serupa sis..sy br jew kluar hspital td..moga kita sm2 bertabah yew..in sha Allah..akn ada sinar pelangi slps hjn.. aamiin...

2y trước

terima kasih bnyk2 ya sis..bnyk2 kn brht dan brsbr..

salam takziah sis. 🤍 semoga allah kurniakan kesabaran buat ibu2 yg kehilangan anak 🤍

takziah sis.. semoga sis kuat dn semoga Allah bg rezeki zuriat dlm masa terdekat lg.. Aamiin 🤲

takziah sis,semoga Allah beri yg lebih baik untuk sis...semoga terus tabah yaa

Salam takziah sis.. Semoga sis kuat.. Ada hikmah di sebalik dugaan ni..

Salam takziah sis... InsyaAllah ada lagi rezeki selepas ni 🤲🏻

Salam Takziah Yeaaa...Moga Bersabar Dan Terus Kuat 🥹

Innalillah takziah sis. Bnykkn bersabar ya.

Salam takziah puan.

Salam takziah puan