Berpantang tanpa awak sayang😭

Hari ni hari ke 23 anak syurga mama pergi tinggalkan mama dan abi. Hanya bersama sekejap sebelum doktor ambil anak mama sampai laa anak mama pergi. Hanya mampu bertahap 7jam. Masa kebumi pun cuma abi yg dpt hantar ank mama. Mama masi dekat wad. Sekejap nya pertemuan kita. Mama rindu. Rindu awk dkt perut ni. Rindu wajah comel awk. 😭 Semoga tahun 2022 Allah hadirkan lagi malaikat kecil dalam rahim ini. #1stimemom #firstbaby

4 Các câu trả lời

Allahu rabbi, sy yg rasa anak tahan kt NICU 5 hari pun dh mcm apa, apatah lg rindu anak yg tau takkan pulang ke pangkuan 😭 semoga puan tabah harungi dugaan ni dan dikurniakan dgn zuriat di tahun yg mendatang insyaAllah.

Allah puan. Sy keguguran dlu pun sedihnya punya lama inikan pula puan. Sy harap puan kuat. Sy doakan puan dberikan lagi rezeki anak, amiinnn

inna lillahi wa inna ilaihi rojiun. Mudahan Allah gantikan kehilangan dgn yg lebih baik 💕

takziah