Allah lebih menyanyanginya .sedih tpi mama redha..andai itu yg trbaik Allah berikan...terima kasih hadir dalam rahim mama selama 5minggu 3ari ..satu pengalaman yg indah..walau kehilanganmu satu kesedihan..redha...

redha ini takdirnya

17 Các câu trả lời

Takziah yunk, sabar ya..Inshaa Allah ada rezeki lain.. mcm sy puasa tahun lepas keguguran jugak 🙂 tp dlm raya tahun ni sy hamil lg 😊 Syukur Alhamdulillah skrg 11mggu 6ari, anak syurga sy tu anak yg ke 3, Skrg pregnant kan ank ke 4 lah 😇 sis niatkan dlm hati letak kan nama utk anak syurga sis tu yaa 😘😘😘

hari ke 2 berpantang selepas keguguran .sakit nya sama seakan sakit lps besalin..perut rasa rengat...bdn rsa lemah...sejuk....ia satu pengalaman utk sy..Allah memberi. dia juga mengambil..pinjaman sementara utk sy..Thanks you Allah🌹

Puan boleh rest dgn cara bpantang berurut bg badan segar semula... Ambik masa lps period dtg normal ya Dan usaha lg utk rezeki anak akan dtg... Take care ya

5y trước

pemakanan yg sht pnting utk mom to be...tq sis...doa2 kn sy hamil lg...bila gugur bkn sy je sdih tp ank2 yg lain..mmbuat sy rs dh hampakn mereka setelah 6tahun menanti adk bru..ttpi kmi redha...

Salam takziah sis. InsyaAllah ada rezeki zuriat untuk kita nanti. Aamiin

5y trước

trima ksih..aamiin.🌹

Takziah sis.. kuatkn smngat.. insyaAllah ad rzki utk sis lgi nnti..

5y trước

in sha allh..trima ksh🌹

kuatkan smngt ya.. inshaAllah ad hikmahnya dan akan ada sinarnya...

5y trước

aamiin..moga ada sinarnye❤

Insyaallah ada rezeki y lebih baik. Salam takziah dear. Alfatihah.

5y trước

aamiin2

Takziah.. sabar, in shaa Allah sesuatu yg indah menanti..

5y trước

aamiin🌹

semoga Allah gantikn dgn yg lbh baik sis💪💪💪

5y trước

aamiin.perancNgan Allah adalah yg trbaik

insha allah sis allah akan ganti dengan twin pasni

5y trước

Aamiin3...masih mghrp agar hamil kmbli