PENGGUNAAN FUNGSI NSFW (NOT SAFE FOR WORK) UNTUK KANDUNGAN SENSITIF

Selamat berhujung minggu ibu dan ayah yang dikasihi! Kami team theAsianparent sekali lagi mengucapkan jutaan terima kasih kerana penglibatan dan komunikasi aktif anda di dalam aplikasi ini. Ibu dan ayah boleh bertanya soalan, bertukar pendapat, berkongsi artikel yang diterbitkan oleh theAsianparent Malaysia, menggunakan ciri Photobooth yang comel, dan juga menjawab poll di dalam ruangan selamat theAsianparent ini. PERHATIAN kepada ibu ayah yang ingin bertanya dan menyertakan gambar dengan KANDUNGAN SENSITIF, anda HENDAKLAH TANDAKAN ☑ PADA NSFW (NOT SAFE FOR WORK) Foto Sensitif yang berada pada bahagian bawah, sebelah kiri sebelum anda memuatnaik. Penggunaan ciri ini akan secara automatik mengaburkan imej sensitif anda dan menjaga perasaan komuniti ibu ayah yang lain. Kami sangat berterima kasih dengan kerjasama yang anda berikan dan kesudian anda membantu kami dalam menjaga ketenteraman ruang selamat ini. Teruskan aktif di dalam aplikasi theAsianparent dan berkembanglah bersama team kami! Salam ceria, Team theAsianparent

PENGGUNAAN FUNGSI NSFW (NOT SAFE FOR WORK) UNTUK KANDUNGAN SENSITIF
28 Các câu trả lời

Nah ada panduan sdh jaga2 bila Post pic nti Ada c perepot p Block akaun mummy2

Bagus fungsi ni, so mommies jangan gaduh cakar harimau ya

Hye Asian parent team! Tq for the kind reminder ☺

Theasianparent terbaik..👍👍👍👍

please be considerate, everyone 🌸

👏🏼👏🏼👏🏼

love this app 💕

👌👌👌👌

👍🏼👍🏼

Oraitttt ☺☺