TAHUKAH ANDA?

Hai, ibu ayah sekalian! Dah nak tidur ke tu? Tahukah anda, di dalam aplikasi theAsianparent, ada ruangan poll di dalam senarai pilihan pada bahagian atas aplikasi? Poll ini penting untuk kami menganalisis pendapat, pandangan atau maklum balas daripada ibu ayah sekalian. Menyertai poll pasti menyeronokkan dan anda dialu-alukan untuk menyuarakan pendapat atau berkongsi pandangan di ruangan komen pada bahagian bawah poll. Malah, sambil vote, ibu ayah boleh juga kumpul poin untuk menebus pelbagai ganjaran lumayan. Sambil menyelam, minum air lah katakan. Apa lagi? Jom vote sekarang dan banjiri ruangan komen dengan pendapat anda! Suara anda amat bernilai bagi kami. Teruskan aktif dan berkembang bersama team theAsianparent! Selamat malam, Team theAsianparent p/s: Jom vote poll ini dulu untuk malam ni! https://community.theasianparent.com/q/waktu-kerap-online/816884

TAHUKAH ANDA?
11 Các câu trả lời

saya suka jawab poll.boleh tengok pandangan orang lain sekali

Poll memang best, senang kumpul points!

Hari2 sy tgok ruangan poll tu

Best jwb poll 😁😁

Saya suka jawab polls

baik lah...

❤️

malam

tahu!

👍