KAMI INGIN MEMBANTU ANDA

PENGGUNAAN NSFW (NOT SAFE FOR WORK) UNTUK KANDUNGAN IMEJ SENSITIF Team theAsianparent sekali lagi mengucapkan jutaan terima kasih kerana penglibatan dan komunikasi aktif anda di dalam aplikasi ini. PERHATIAN kepada ibu ayah yang ingin bertanya dan menyertakan gambar dengan KANDUNGAN SENSITIF, anda HENDAKLAH TANDAKAN ☑ PADA NSFW (NOT SAFE FOR WORK) Foto Sensitif yang berada pada bahagian bawah, sebelah kiri sebelum anda memuatnaik. Penggunaan ciri ini akan secara automatik mengaburkan imej sensitif anda dan menjaga perasaan komuniti ibu ayah yang lain. Kami ingin membantu anda, ibu ayah! Namun, tolong berikan kerjasama untuk menjaga sensitiviti dan keharmonian ruang selamat ini. Teruskan aktif di dalam aplikasi theAsianparent dan berkembanglah bersama team kami! Salam kasih, Team theAsianparent

KAMI INGIN MEMBANTU ANDA
35 Các câu trả lời

ye betul! dh byk trtgk gmbar tanpa tapisan yg buat hakak trkejut, hhaha.. gunalah NSFW tuu syg2 semua, baru sedap mata memandang dan ready nak tgk haaa...🥰

3y trước

thank you mummy support TAP! 🥰

NSFW- xpernah guna lagi, jrg ade pertanyaan...tapi benda baik elok dimanfaatkan

Aye aye capt 😁😁

👍🏻👍🏻

Noted 😊😊

Olrait. Noted!

Ok 👌 noted

Noted😉👍

Noted👍🏻

Noted👍👍