Selamat Hari Bapa!

Hello semua! Di sini kami dari team theAsianparent ingin mengucapkan Selamat Hari Bapa buat semua ayah-ayah di luar sana! Ketahui lah anda adalah hero kami! 🦸🏻‍♂️Terima kasih kerana telah menjaga dan melindung kami. Kongsikan ucapan anda buat mereka di ruangan komen, OK!

Selamat Hari Bapa!
44 Các câu trả lời

Selamat hari bapa wahai super hero ku...Kanuwar Mohd Amin...Abah banyak berkorban untuk kakak..Kakak tahu semua Ayah di muka bumi ni pasti akan berusaha yang terbaik untuk pelajaran,makan minum,pakaian serta keinginan anak² dari dilahirkan hinggalah kami dewasa...Samalah macam Abah sanggup cari rezeki untuk keluarga kita dalam keadaan kaki tempang dan ada ketumbuhan pada betis..biarpun setiap kali balik kerja minta kakak dan adik² urutkan kaki abah bagi abah itu dah melegakan dari membazir duit untuk operate kaki abah...even abah sekarang dah makin berusia abah tetap nak kerja juga walaupun penat dah kakak bebel minta behenti kerja sebab kakak boleh tanggung tapi abah selalu cakap abah tak nak menyusahkan anak²..Abah, Tahun ni adalah dugaan besar buat kitakan abah..Orang yang paling kita sayang dan bergaduh untuk rebut kasih sayang serta perhatiannya..Kekasih dan tulang rusuk Abah pergi mengadap Ilahi pada 9 jun 2020 saat hampir habis PKP di Malaysia..Kakak tahu bertapa abah sedih dan rindukan mama...Tapi abah pura pura kuat di depan kakak dan menantu abah..buktinya Abah sekarang susah nak tidur dengan lena semenjak mama pergi, kakak tahu abah rindukan mama,rindu nak gaduh manja dengan mama..Abah kakak pun tak kuat sebenarnya..tapi percayalah, kakak dan menantu abah akan cuba terbaik kami untuk jaga abah dan berikan kasih sayang kami walau tak sama macam mama..kakak harap kita semua kuat dan sentiasa bersama walaupun mama dah tiada dekat dunia ni tapi mama tetap tersemat dihati kita dan dalam doa kita semua..Kakak sayang Abah dan mama dunia akhirat..Selamat hari bapa Abah..❤️

Terimakasih buat arwah ayah kerana mendidik dn membesarkan kami walaupun xsmpai ke dewasa . Pergorbanan dn keringat mu tiada nilai tiada ganti .. semoga dicucuri rahmat ditmptkn syurga y tertinggi . Buat suami terimakasih menjadi ayah yang baik bertanggungjawap menjaga anak . TERIMAKASIH 💝💗💗💗 SELAMAT HARI BAPA SEDUNIA

"! .. Xn *.< ✧◝(⁰▿⁰)◜✧(◠‿・)—(◠‿・)—☆(人*´∀`)。*゚✧◝(⁰▿⁰)◜✧(◠‿・)—😔🚨☆(人*´∀`)。*゚+✧◝(⁰▿⁰)◜✧

Selamat hari bapa engkau laa abah yg menjaga ku dari kecik sampai jadi ank yg berguna ini..Moga Allah membalas semua pengorbanan ayah,abah,abi,daddy dan walid di muka bumi ini..😉

Selamat hari bapa bagi semua yang bergelar bapa . Untuk yang pertama selamat hari bapa buat abah yang besarkan akak dari kecil hingga sekarang ...

Happy father's day y'all. specially for my hubby,.and my bapa mertua. . al fatihah arwah bapa haji nassir abdullah.. ❤️

Selamat hari bapa buat suamiku, abah dan juga ayah mertuaku. Semoga Allah sntiasa mnjaga dan mlindungi kalian.

Selamat hari bapa kpd yg bergelar Ayah, papa, daddy, abah, dan abi. Keep stronger. U r the SUPERHERO

Happy fathers day to all dad, ayah, bapa, daddy, abi, baba, in the world..

Happy Father's day to my dad n soon to my husband.. We love u.