nak tanya

Selalu nya kandungan bpe mggu yer blh tgk jantina bby. .sbb saya bru hari kandungan masok 5bulan(20week)

22 Các câu trả lời

Dah boleh cek dah kalau dh 20 minggu. Cuma depends pada baby dia nak tunjuk ke tak. Baby saya 17 minggu dah nmpak dah jantina.

ni scan baby sy masa 20w sis..dh nmpk dh klau nk tgk gender..tp kna byk2 doa la jgn bg baby kepit..hehe klau dia kepit,xnmpk jgk..

5y trước

aah,boy hehe

Saya dah 21 mggu.. Anak ke 4.. X sabar jugak nak scan... Anak2 skrg 2 Boys, 1 Girl..

sy 20 week da nmpk jelas.. buat details scan skli alang2 nk tgk jantina😁

Biase nye 20weeks ke atas. Tp Kdg2 time scan baby kepit plak..

Sy masa 18 weeks dah nampak sekali buat details scan..

better 20 weeks sis.. trus buat detail scan skali.

Waktu ni pun dah blh nmpk da ☺☺

Dah boleh tgk dah masa 20wks.

4 bulan dah boleh nampak