Jantina

Salam nak tanya.. selalunya kandungan brpa bulan baru nampak jantina ? now kandungan dah nk masuk 5bulan

4 Các câu trả lời

Wslm...5 bln biasenye dah nmpk ..tuk ank2 sy yg dulu,memang dah nmpk jntn diorg...tp hamil kali ni,5 bln tu,bby dok mengepit...xnk tunjuk..nhahaha...tp date semlm dah 28 minggu sy g scan ....alhamdullillah...bby dah tunjuk jntna nye...

5y trước

Insya Allah...

4bulan dah nampak...kalau kerajaan tak pasti sebab saya scan katt swasta 4bulan dah nampak burung baby 😂

5y trước

Kalau baby boy senang jer nak nampk bebird. ❤❤ baby girl jer yg ada susah sikit.

sy scan 16w da npk.. kalo 20keats jelas sikit

21w keatas dah boleh dah tu sis 😇