Cek jantina

Saya nak tnya, kalau usia kandungan 20 mggu da blh cek jantina baby ke?

4 Các câu trả lời

Boleh, sya 18mggu dah scan gender dah. kebtulan dtg scan , terus doctor yg ckap nmpak baby girl. Tpi doctor sruh scan lagi 20mggu nanti utk confirmkan lagi. Biasa lah kdang mula2 tgok girl, nnti tba2 ehh ada belalai 🤣

1mo trước

sama la kita masa appt kk 18w doc dh scan tgk gender..katanya mcm gegirl sbb xnampak bebird pun..tp kita xyakin selagi xscan banyak kali..takot kena scam je 🤣

boleh, tapi ikut juga baby bagi kerjasama ke tak, tapi sllunya boy senang sikit.

Boleh dah sis, dari 16w pun dah boleh buat gender scan 😬

boleh