5bulan

Wahh sekejapnye lg dua ari nk 20week.. Ase mcm semalam jew bru rancang nk mgandung.. Hahahaha.. Tp maken tkot nk g scan jantina.. Sbb nk sgt bby boy ??

14 Các câu trả lời

Hee in sha Allah sis. Sy xde hrp jantina mana2 pon okay. Cuma naluri kuat boy. Scan 3x sume boy. Nmpak tiang bendera. Last scan nmpk fishball dgn tiang lg. 😂 So confirm la boy🤭

5y trước

#bulat jew 😂

lebih kurang sy.. 3 4 ari lg 20w..gender..hati sy da keliru hahahaha sbb ade y ckp gender ni blh btukar2 plak.. huhaiii scan npk da.. tp bile ade y ckp gitu.. hatiku keliru

5y trước

ayeesha.. btl sis.. sy ade bce gk kalo btukar tu kdg2 pd kpkrn doc atau scan tu sdiri.kalo da npk jelas. kuanye sme.. waallahualam

Sama la sis dah 20 week 5 day.. next week nak buat scan detail.. tp tkt sbb mengharap nak baby girl sy dah dah 3 hero.. doa2 la dpt baby girl yg last ni..

5y trước

Amin sis, wah tbalik plak kita kn 😁

Sama lah 😊 esok saya jumpa doktor scan 20w. Doakan supaya kandungan saya sihat. Nervous juga nak tahu jantina ni 😄 my first baby 💓

5y trước

scan berape kali ye kat kk ?

Sya pulak 22 minggu dah, minggu lepas minggu ke 21, scan detail, dapat girl, xsbar nak scan 4d5d. Agak2 usia kandungan brapa ye yg sesuai?

5y trước

Ok2.. Tq..

amira.. ala hahahhaa rmai bgtau tbalik result die kalau gune test gender tu.. kalo btl pn kebetulan 🤣 tp kite xpnh try lg

5y trước

hahahaha sabo aje sis.. tgu bby kua 🤭

Kadang betul yang di scan .kadang tak betul sis.saya macam anak no 3 scan cakap girl.skali keluar girl eheheh

Semoga dipermudahkan sis doa banyak banyak mana tau dapat baby boy

5y trước

Amin, dri awal merancang nk mgandung lg sy da doa n solat hajat nk anak laki.. Smpai la skunk nk 20week sy xbenti bdoa nk anak laki.. Selebihnye sy serah kt allah.. Hehehe

Sama 5mnths...dah boleh nampak jantina tu...

5y trước

Amin 😊

Sy pun da 20 week 1 day,5/2/2020..

5y trước

Sy ikot last period mcm awak.. Tp sistem klinik jd 08022020 hehehe